0

A mű vagy az igazi kandalló a tuti?

A mű vagy az igazi kandalló a tuti?

A barátságos, meleg otthon képéhez sokan társítjuk a nappaliban található kandallót. A célnak megfelelően mű vagy igazi kandallót is választhatunk, és bár kétségtelenül szélesebb felhasználási területtel bírnak a modern kandallók, de a tűz ropogásához valójában semmi nem hasonlítható.

Lakberendezés során legtöbben az otthonosság érzete miatt gondolkodunk el azon, hogy kandalló is helyet kapjon a lakásban. A többféle stílusirányzathoz remekül passzoló, hagyományos, fatüzeléses típus amellett, hogy rendkívül látványos, és a tűz közelségének élményét biztosítja, jóval melegebbet is képes otthonunkba varázsolni, mint bármilyen más, esetleg költségesebb fűtési rendszer.

De akkor mégis miért választanánk a modernebb, bioetanol kandallókat? Méretbeli korlátok esetében számos előnnyel bírnak a bioalkohol elégetésének elvén működő kandalló típusok. Akár falra is szerelhetjük a választott terméket, vagy a szoba közepének dísze lehet, mely hangulatos beszélgetéseket, vagy éppen romantikus estéket garantál mindazok számára, akik nem szeretnék nélkülözni ezt az elemet otthonukból.

A vélemények megoszlanak arról, hogy a hagyományos, vagy a modern változat igazán stílusos, az viszont tény, hogy a megfelelő kiegészítőkkel, bútorokkal olyan összképet kaphatunk a lakásba lépve, mely garantáltan elnyeri majd a családtagok és a vendégek tetszését is. A mű kandalló további előnye, hogy olyan lakásokba is remekül illik, ahol egyébként nem lenne lehetőség arra, hogy a régmúlt idők hangulatát idéző kandallót beépítsék.

Iktatva: Energia

Írj most.

Küldés
FPI
2011