1

A bioetanol kandalló működése

A bioetanol kandalló működése

Mindig is a szerette volna a téli estéken otthonába varázsolni a lángok keltette hangulatot és melegséget? Sokan vagyunk így ezzel, ám sajnos tény, hogy nem minden lakás alkalmas arra, hogy kandallóval oldjuk meg a fűtést. Ez mostantól azonban nem így van, hiszen napjainkban már beszerezhetőek olyan kandallók, melyek füst nélkül üzemelnek, mégis melegítenek, sajátos látványukkal pedig megtöltik a helyiségeket.

A bioetanol kandalló működése tulajdonképpen egyszerűbb, mint azt sokan hinnék. A felhasznált folyadék vízzé és széndioxiddá ég el, ez utóbbi mennyisége azonban minimális. A víz egyébként is hasznos, ugyanis sok otthonban jelent problémát a fűtési szezonban a száraz levegő. Korom, vagy egyéb káros anyag egyáltalán nem képződik a fűtés során, tehát kémény nélkül is kiválóan alkalmazhatóak ezek a készülékek.

A többféle formában, méretben beszerezhető bioetanol kandalló működése tiszta, beszerelése rendkívül egyszerű. Helyezheti a falra, a talajra, vagy ha olyan méretet választ, akár térelválasztó elemként is funkcionálhat a kétségkívül látványos darab.

A bioetanol égéshője és fűtőértéke megegyezik a feketekőszénével, ami jól látható, hogy igen szép eredmény. Amennyiben a helyiségek megfelelően szigeteltek, meleg, és hangulatos téli esték várnak Önre. A bioetanol kandalló működése pedig lehetővé teszi, hogy anélkül varázsolja otthonában a lángok táncát, hogy ahhoz füstelvezetésre lenne szüksége. Válassza korunk modern fűtési rendszerét, mely lakberendezési szempontból sem utolsó!

Iktatva: Energia

Egy hozzászólás "A bioetanol kandalló működése"

  1. salk szerint:

    Milyen mennyiségben lehet a fűtőanyagot tárolni, és milyen feltételek mellett?

Írj most.

Küldés
FPI
2011