0

Wellness szállodák Szép kártya használatával

Wellness szállodák Szép kártya használatával

Kikapcsoló percek a finn szaunában, és lazító pihenés egy gyógyvizes medencében, miután megdolgoztatta izmait valamelyik kondigépen? Testünkre való odafigyelés igen nagy szerepet játszik abban, hogy a mindennapi elvárásoknak meg tudjunk felelni. Csak egészséges, fitt, és kipihent testben lakozhat olyan lélek, amely képes helyt állni a munkahelyen épp úgy, mint a magánéleti problémák megoldásakor.

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a wellness szolgáltatások, hiszen a rekreáció nélkülözhetetlen életünkből. A testi-lelki felüdülést célzó wellness szállodák Szép kártya használatával is igénybe vehetőek, hiszen a cafeteria elem rendszeréhez már számos hasonló szálláshely és szolgáltató csatlakozott.

Amennyiben úgy dönt, hogy a wellness szállodák Szép kártya használatával finanszírozható szolgáltatásait kívánja kihasználni, úgy a szálláshely alszámlán kívül a másik kettő zsebet – a vendéglátás, és a szabadidő alszámlát –  is használhatja fizetésre. Érdemes tehát az utazási irodán keresztüli foglalás helyett inkább a helyszínen fizetni, hiszen az előzőekben említett esetben kizárólag a szálláshely alszámláról fizethetnénk.

Mindegy, hogy az év végi pihenését tervezgeti, vagy egy téli hosszú hétvége lehetőségén gondolkodik, a rendszerhez csatlakozott wellness szállodák Szép kártya használatával állnak rendelkezésére, hogy a cafeteria elem terhére kapcsolódhasson ki, hódolhasson a masszázs, vagy a szaunázás élményének. Az év végének közeledtével érdemes az akciós csomag ajánlatokról is érdeklődnie, hiszen akár kedvező áron juthat komplex szolgáltatásokhoz.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011