0

Ügyvédjelöltet keres a neves nemzetközi ügyvédi iroda! Ügyvédi iroda gyakornok állásajánlat

Ügyvédjelöltet keres a neves nemzetközi ügyvédi iroda! Ügyvédi iroda gyakornok állásajánlat

Fontosnak tartja a szakmai fejlődést jogi téren? Szeretne olyan profiktól tanulni, akik a szakterületükön a legjobbaknak számítanak? Itt a lehetőség rá, ugyanis a korábban gyakornokot kereső iroda most ügyvédjelöltet keres. A jog több területén is kimagasló eredményeket elérő ügyvédi irodánál szerzett tapasztalat akár egész karrierjét előremozdíthatja.

A fogyasztóvédelmi jog, a befektetésvédelem és a vitarendezés olyan területek, melyeket kiemelten kezelnek az iroda munkatársai, de gyakran fordulnak hozzájuk vállalatok felvásárlásával, ingatlanjoggal, vagy például versenyjoggal kapcsolatos ügyekben is. Ha ezek iránt mutat érdeklődést, mindenképpen érdemes megpróbálnia a jelentkezést.

Az Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda egyébként az 1990-es évek eleje óta működik, a szakértelem pedig, amellyel ügyvédei rendelkeznek, meghozta gyümölcsét, ugyanis mára az egyik legnagyobb létszámmal dolgozó, elismert és népszerű irodának számít hazánkban. A nemzetközi ügyfélkör és tapasztalat egyértelműen a nyújtott szolgáltatás színvonala mellett szólnak, de az iroda által sikeresen lebonyolított ügyek is mind azt mutatják, a legjobbak tevékenykednek egy helyen itt.

A jog területén való érvényesüléshez nem csak a megfelelő felkészültség, az aktualitások figyelemmel követése, vagy a megfelelő rálátás szükségesek, hanem az is, hogy már a kezdetektől profiktól tanulhassa el a szakma minden titkát. Ügyvédjelölti pozíció iránt érdeklődve a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda által kínált lehetőség lehet a jó választás.


Iktatva: Állás

Írj most.

Küldés
FPI
2011