0

Ügyvédi iroda gyakornok állásajánlat (angol nyelven)

Ügyvédi iroda gyakornok állásajánlat (angol nyelven)

Jogi területen szeretne elhelyezkedni, és tanulmányai alapján alkalmasnak érzi magát arra, hogy egy kimagasló színvonalat nyújtó, neves ügyvédi irodánál helyezkedjen el? Ha magasra teszi a mércét saját magával szemben, szereti a kihívásokat, és hajlandó folyamatosan tanulni, képezni magát, akkor a most meghirdetett álláslehetőség kitűnő alkalmat kínál az érvényesülésre és képességei kibontakoztatására a jog területén.

A használtautó felvásárlást bonyolító ügyvédi iroda  ezúttal gyakornokot keres, bővebben az állásról itt olvashat. A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda egyébként kiemelt területként kezeli a befektetésvédelmet, a fogyasztói jogot, valamint a pereskedés és a vitarendezés terén felmerült ügyeket, de otthonosan mozognak szakemberei például a pénzügyi jog, az ingatlanjog, és a vállalatok felvásárlásával kapcsolatban is.

Az iroda által megkövetelt külföldi tapasztalatok, a kifogástalan nyelvismeret legalább olyan lényeges elemei a szakemberei által elért sikereknek, mint a naprakészség, a precizitás és a rugalmas ügymegoldás. A felmerülő problémák komplex átlátása mellett hasznos, ha a jog iránt jó érzékkel is bírnak munkatársai. 

Gyakornoki állás iránt érdeklődve ne adja alább a szintet a legjobbaknál, hiszen itt olyan profiktól tanulhat, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek a jog egyes szakterületein. A Lakatos, Köves és Társai iroda népszerűsége és az általa nyújtott profizmus olyan úton indíthatja el, amely karrierjét illetően beválthatja a hozzá fűzött reményeket.

Iktatva: Állás

Írj most.

Küldés
FPI
2011