0

Repülőjegy vásárlás-megéri?

Repülőjegy vásárlás-megéri?

Az elmúlt hetek magyarországi eseményei ellenére is töretlen népszerűségnek örvend a repülővel történő utazás. Legyen akárhogy is, nem állíthatjuk, hogy a légitársaságok megbízhatatlansága és a közelmúlt történései általánosnak lennének mondhatóak.

A tavasz, a kirándulási időszak és az utána következő nyaralások szervezésének  közeledésével mind többen gondolkodnak el azon, hogyan közelítsék meg szabadidejük eltöltésének helyszínét. Bár kétségtelen, hogy az autóval történő utazás során lehetőség nyílik megállni adott régió nevezetességeit megtekinteni, de sajnos napjainkban nem mindig adódik alkalom arra, hogy plusz két-három napot rászánjunk egy külföldi utazásra.

Ha más nem is, de az üzemanyag költségek folyamatos drágulása mindenképpen amellett szól, hogy elgondolkodjunk azon, vajon nem érdemesebb-e repülőjegyet váltanunk. Magától értetődően merül fel annak kérdése, hogy mennyit vagyunk hajlandóak spórolni a kényelmes utazás érdekében. A témát más szemszögből is megközelíthetjük természetesen, miszerint lényegesnek tartjuk-e egy körülbelül egy-másfél órás repülőút alatt, hogy ingyenes étel-, és italfogyasztás álljon rendelkezésünkre. Ha erről a luxusról le tudunk mondani, akkor máris felmerülnek a fapados járatok kedvezményes árai.

Lényeges azonban, hogy tisztában legyünk minden információval, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a felmerülő plusz költségekkel összességében véve a fapados jegyárakkal is ugyanott tartunk, mintha egy normál járatra váltanánk repülőjegyet. A feltételek és a plusz kiadások légitársaságonként változnak, így mielőtt megváltjuk jegyünket, feltétlenül tájékozódjunk az interneten, illetve az ügyfélszolgálatokon!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011