0

Használtautó.hu felvásárlás: 100%-os tulajdonos a norvég Schibsted

Használtautó.hu felvásárlás: 100%-os tulajdonos a norvég Schibsted

Napjainkban többször hallani mindenki által ismert, jól működő portálok felvásárlásáról, új kézbe kerüléséről. A hazai legnagyobb autós apróhirdetési site esetében sem történt ez másként, hiszen már a Használtautó.hu is  a Jófogást üzemeltető  Schibsted Classified Media csoport tulajdonába került. A korábbi felvásárolásokat a Lakatos Köves ügyvédi iroda (www.lakatoskoves.hu) jogi tanácsadói felügyelték, akik maximális hozzáértéssel képviselték ügyfelüket, mint azt már számos egyéb területen is sikerült bebizonyítaniuk.

A norvég hátterű médiavállalkozás számára fontos a magyar piac, s az is kétségtelen, hogy a hazai online apróhirdetési piacnak kikerülhetetlen elemeit képezik a felsorolt oldalak, többek között a szintén a már cég kezében levő Expressz kínálta lehetőségekkel együtt.

A Lakatos Köves ügyvédi iroda egyébként otthonosan mozog a nemzetközi jog területén, és az ezek kapcsán szerzett tapasztalatok, a vonatkozó ismeretek folyamatos figyelemmel követése, bővítése mellett a gyakorlatias, jogi keretek engedte megoldások keresése mind amellett szólnak, hogy szakértelmük maximálisan szolgálja ügyfeleik érdekeit, és azok érvényre juttatását.

A jog világában különösen fontos az aktualitások ismerete, valamint a kialakult jogi gyakorlat terén való otthonos mozgás, hiszen az egyes helyzetek megfelelő, és mindenekelőtt gyors értékelése csak így lehetséges. Ez utóbbi szempont pedig nyilvánvalóan elengedhetetlen napjainkban, akár éppen az említett weboldal értékesítés kapcsán. A siker egyik kulcsa az üzleti életben is a profi jogi háttér biztosítása. 

 

Iktatva: Internet

Írj most.

Küldés
FPI
2011