0

Élményfürdő, a tökéletes pihenés és kikapcsolódás

Élményfürdő, a tökéletes pihenés és kikapcsolódás

A tavasz, a napsütés és a kellemes hőmérséklet beköszöntével mindannyiunkban felszínre tör az utazás iránti vágy. A rendszeres kikapcsolódás, az otthonunktól távol töltött néhány nap, és a hétköznapokból való időnkénti kiszakadás elsősorban a léleknek tesznek jót, de ha élünk az egyre népszerűbbé váló wellness pihenés különböző lehetőségeivel, azt testünk és egészségi állapotunk is meghálálja.

Az országban gombamód szaporodó élményfürdők nem csupán a nyári, napsütéses időszakban kínálnak remek kikapcsolódást, hanem a hűvösebb, szabadtéri fürdőzésre még kevésbé alkalmas hőmérsékleti viszonyok között is. Elsősorban a nagyvárosokban találkozhatunk igazán színvonalas és széles körű szolgáltatás választékkal rendelkező élményfürdőkkel, de hazánk kitűnő adottságainak köszönhetően a gyógyvizekben bővelkedő kisvárosok is egyre inkább bekapcsolódnak az ország turisztikai vérkeringésébe ezen a téren.

Az élményfürdő – legyen szó bármelyikről is – remek kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Ha időnk és pénztárcánk engedi, akár szállást is foglalhatunk a rendszerint mellette felépült wellness szállodában, de természetesen élhetünk az egész napos élményfürdő nyújtotta programlehetőségekkel is, több napos ott tartózkodás nélkül.

Szolgáltatások tekintetében szinte minden élményfürdő kínálja a szaunázás, a szépészeti kezelések, masszázsok, gőzkabin és élményelemekkel gazdagított medencék kényeztető egyvelegét. A minőségi vendéglátás, és a fenséges falatok mellett akár gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, vagy élvezhetjük a gyógyvizek számos pozitív hatását. Pihenés gyanánt a wellness ilyen irányú megjelenése tökéletes választásnak bizonyul.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
FPI
2011