0

Az öntözéstechnika tervezés precizitást igényel

Az öntözéstechnika tervezés precizitást igényel

A mindig zöldellő kert megköveteli a rendszeres gondozást és a megfelelő mennyiségű öntözést. Ha otthonosan mozog a barkácsolás területén, akkor házilagos kivitelezéssel is megoldhatja a kérdést, de egy profibb öntözőrendszer, mint mondjuk ez itt, komolyabb tervezést igényel. A megfelelő szakemberek kiválasztásával végleg elfelejtheti az öntözésre szánt időt és energiát.

Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a kert. Mérete mellett természetesen az is fontos, milyen növények találhatóak benne, azok mekkora vízigénnyel rendelkeznek, vagy éppen milyen fekvése van a házat körülölelő résznek. A profi cégek az öntözőrendszer kialakításánál még a régióban mért csapadékmennyiséget is figyelembe veszik a tervezéskor.

Mivel a kert otthonunk azon területe, ahol a tavasztól őszig terjedő időszakban gyakran tartózkodunk, így természetes, hogy minél gyorsabban szeretnénk letudni az öntözőrendszer kialakításának folyamatát. Profi csapat választásával a lehető legrövidebb idő alatt elvégzik a hozzáértők a rájuk bízott feladatot, hogy otthonunk nyugalmát ne sokáig zavarják meg.

Attól tart, hogy esős időben feleslegessé válik a locsolás, és nem szeretne plusz kiadásokat akkor, amikor a vízellátás a maga természetes módján megoldott? Hála a modern technológiával kialakított rendszernek, és az érzékelőknek az öntözés automatikusan szünetel, ha esik. A gondozott, igényes környezetet biztosító kert érdekében mindenképpen javasolt elgondolkodnia azon, hogy automata rendszer segítségével oldja meg a locsolást.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
FPI
2011