0

A filmes élmények még mindig tarolnak

A filmes élmények még mindig tarolnak

Ha szemügyre vesszük szabadidős tevékenységeinket, szinte mindannyian szívesen töltünk el másfél-két órát egy film társaságában. Tartozzon akár a baráti társasággal moziba járók, akár az otthon dvd-zők közé, a legfrissebb mozisikerekről valószínűleg Önnek is folyamatosan tudomása van. A nézőpontok eltérőek azt illetően, melyik kasszasiker érdemes valóban arra, hogy a fellegekbe emeljék. Korosztály és érdeklődési kör alapján kategorizálhatjuk általában a megcélzott közönséget, ám annyi biztos, hogy minden filmes irányzatnak megvannak a maga rajongói.

Az interneten számos filmes weboldal nyújt betekintést a filmes világ sikereibe, de nem ritka, hogy a legnagyobbat bukott filmek listájával is összefuthatunk. Az egyes honlapokon található értékelések és vélemények természetesen nem kőbe vésettek, épp úgy, ahogyan a szakmai világ kritikái sem. Ha valóban hiteles véleményt kíván formálni egy-egy műről, nézze meg, s csak aztán döntsön, megérte-e!

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a 3D-s mozifilmek, melyek már a legtöbb filmes kategóriába begyűrűztek, hogy maximális átéléssel tekinthessük meg a kiválasztott darabot. A téma egyik klasszikusának számító Avatar mellett már horrorfilmek sorozatát borzonghatjuk végig szinte személyes közelségből.

A filmes világ sikerei és éppen aktuális kedvencei mellett azonban semmiképpen ne feledkezzen meg azokról a klasszikusokról, melyek már évtizedek óta sokak kedvenceinek számítanak. A hetvenes éveb Pillangója, vagy a tíz évvel korábbra datálható A nagy szökés még mindig képesek órákra lekötni a háborús téma rajongóit.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
FPI
2011